Home

Welkom op de site van DeBoVan bvba

DeBoVan is een bedrijf hoofdzakelijk gespecialiseerd in totaalprojecten. Deze totaalprojecten bevatten een tal van specialisaties: elektriciteit, sanitair, verwarming, keuken- en badkamerinrichting, plafonds en wanden, binnen en buitenschrijnwerk.

DeBoVan werkt zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor bouwbedrijven. De laatste tijd zijn we steeds meer actief in het realiseren van totale projecten, inclusief nieuwbouw- en verbouwingswerken, maar klanten kunnen evenzeer terecht voor een volledige keuken- of badkamerrealisatie. Alle plaatsingen worden ook door ons verzorgd, inclusief aansluitingen, om het u gemakkelijk te maken. Wij werken enkel met kwaliteitsmaterialen, en hebben dan ook een aanbod die zeker aan uw wensen zal voldoen. Wij helpen uw graag met het realiseren van uw keuken, badkamermeubel, dressing, maatkast, wandkast, slaapkamer, bureel enz...

Helaas kunnen we niet alle realisaties op de site zetten. Indien interesse maken we graag tijd voor U en komen we ter plaatse om verder Uw verbouwing uit te werken.